PAS OP! GEVAAR! WARNING!

Kapot maken!

De narcist heeft maar 1 doel: JOU KAPOT MAKEN!   Je nieuwe relatie moet kapot, je vrienden en kennissen moet je kwijtraken, zoals ook je kinderen. De narcist zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je alles en iedereen kwijtraakt. Een narcist zal op elke mogelijke manier proberen om je kapot te maken, ook door financieel misbruik. De narcist zal je proberen financieel leeg te trekken en daar gaat deze blog over.

Grenzeloos!

Een narcist kan daar heel ver in gaan. Als jij diegene bent die het meeste verdient in de relatie dan moet je dus bloeden. In de relatie was het geld ook altijd op het einde van de maand. Je komt er eigenlijk pas later achter dat de narcistische ex een gat in haar hand had en geld maar uitgaf aan heel veel luxe. Een kapper, kleding, nutteloze troep, wegwerp artikelen. dubbele abonnementen van tijdschriften, etc.

Verbreken relatie!

Nadat je de relatie verbreekt kom je erachter dat je ex niets wilt betalen. Nul aan de hypotheek, niets aan de auto die zij heeft opgeëist,  niets voor de kosten van haar eigen mobiele telefoon. NIETS!! Zij heeft haar totale inkomen vrij te besteden. Je zult erachter komen dat je zo snel mogelijk je eigen inkomen moet veilig stellen. Dat betekent meteen een nieuwe rekening openen waar je eigen salaris op wordt gestort. Doe je dit niet dat blijft de narcist zoveel mogelijk geld verspillen, zodat jij financieel beperkt wordt. Je moet alles beëindigen en opnieuw beginnen. Auto verzekering, telefoon abonnement, gezamenlijke rekening stopzetten, salaris apart laten storten.

Jij bent diegene die de relatie heeft verbroken, dus zul jij moeten boeten.

Apatisch!

Je narcistische ex zal nergens aan meewerken. Ze zal NIETS doen en alles nalaten. Apathie is een terugkerend patroon. Je zult de Narcist moeten DWINGEN! Het beste is een termijn geven waarin de narcist de betreffende zaken moet overschrijven. Vervolgens melden dat je daarna op een bepaalde datum alles stop zet.

Ben je inmiddels al in gesprek met advocaten en is de scheiding verder gevorderd, zal de narcist dit proces proberen uit te stellen en vertragen, alleen om jou te frustreren. Ze trekt je financieel leeg, want je moet de onkosten van de advocaat betalen. De narcist zal het niet nalaten om meerdere keren een gerechtelijke procedure te starten, waardoor de onkosten op kunnen lopen tot meerdere tienduizenden euro’s in een paar jaar tijd. Pas hiervoor op en laat je niet meeslepen in eindeloze gevechten.

Probeer dit kwaadaardige gedrag te benoemen en weet dat de narcist, situaties creëert, om ze later in negatieve zin tegen je te gebruiken. In dit geval, zal ze je financieel leegtrekken, om vervolgens tegen andere mensen te zeggen dat je niets over hebt voor je kinderen en niets financieel bijdraagt. De narcist creëert dus jouw financiële malaise om je vervolgens mee om je oren te slaan en dat je je verantwoordelijkheid niet neemt.

Hier kun je van leren!

Wil je meer weten, over de narcist en welke kenmerken de narcist nog meer heeft, dan lees je de blog, hoe herken je de narcist. Want financieel misbruik is maar 1 kenmerken die de narcist heeft.

Hou je sterk en tot de volgende BLOG

vriendelijke groet,

Misbruikdoornarcisme@gmail.com

De narcist kan een man zijn, maar ook een vrouw. Voor het gemak kiezen wij ervoor om de narcist in de hij-vorm te formuleren. Er zijn over het algemeen echter wezenlijke verschillen tussen de meeste mannelijke en vrouwelijke narcisten. De mannen zijn overwegend openlijk, de vrouwen opereren meestal niet openlijk, maar onder de radar! Vrijwel onzichtbaar voor buitenstaanders!

Voor meer blogs, kijk op misbruikdoornarcisme.nl